Poděkování Zlínskému kraji za finanční podporu na rok 2015

Charita Kroměříž děkuje Zlínskému kraji za poskytnutí finanční podpory v roce 2015. Zlínský kraj poskytl finanční podporu z programu „Zajištění dostupnosti sociálních služeb na území Zlínského kraje pro rok 2015“ a z programu „Priority Zlínského kraje pro rok 2015“. Tyto finanční prostředky významným způsobem umožní a podpoří činnost Charity Kroměříž a její pomoc potřebným.

Děkujeme Zlínskému kraji za přidělení finančních prostředků na tyto služby:

Charitní pečovatelská služba: „Zlínský kraj poskytl z programu Zajištění dostupnosti sociálních služeb na území Zlínského kraje pro rok 2015“ částku 1 358 320 Kč

Osobní asistence: Zlínský kraj poskytl z programu „Zajištění dostupnosti sociálních služeb na území Zlínského kraje pro rok 2015“ částku 1 233 000 Kč

Sociální poradna: Zlínský kraj poskytl z programu „Zajištění dostupnosti sociálních služeb na území Zlínského kraje pro rok 2015“ částku 458 850 Kč

Sociální rehabilitace Zahrada: Zlínský kraj poskytl z programu „Zajištění dostupnosti sociálních služeb na území Zlínského kraje pro rok 2015“ částku 2 343 200 Kč

Kontaktní centrum Plus – Kontaktní a poradenské centrum Plus: Zlínský kraj poskytl z programu „Zajištění dostupnosti sociálních služeb na území Zlínského kraje pro rok 2015“ částku 585 000 Kč

Kontaktní centrum Plus – Terénní program Plus: Zlínský kraj poskytl z programu „Zajištění dostupnosti sociálních služeb na území Zlínského kraje pro rok 2015“ částku 430 000 Kč

Charitní dům pokojného stáří – domov se zvláštním režimem: Zlínský kraj poskytl z programu „Zajištění dostupnosti sociálních služeb na území Zlínského kraje pro rok 2015“ částku 4 506 800Kč

Charitní dům pokojného stáří – odlehčovací služba: „Zlínský kraj poskytl z programu Zajištění dostupnosti sociálních služeb na území Zlínského kraje pro rok 2015“ částku 570 960 Kč

Azylový dům pro ženy a matky s dětmi: „Zlínský kraj poskytl z programu Zajištění dostupnosti sociálních služeb na území Zlínského kraje pro rok 2015“ částku 4 445 000 Kč

Osobní asistence: Zlínský kraj poskytl z programu „Priority Zlínského kraje pro rok 2015“ částku 155 000 Kč

Sociální rehabilitace Zahrada: Zlínský kraj poskytl z programu „Priority Zlínského kraje pro rok 2015“ částku 196 000 Kč