Rouškomat v Kroměříži
30. března 2020 Rubrika A

Rouškomat v Kroměříži

Vážení a milí! V tomto náročném čase máme pro Vás prima zprávu! Opět se ukazuje, kolik lidí má dobré srdce!

A předobré srdce má i firma Foodex, resp. pan majitel firmy pan PETR ČÁSLAVA a jeho tým spolupracovníků. Z jejich strany přišla nabídka na ROUŠKOMAT, který bude umístěn u Tesca Kroměříž. Tímto také děkujeme Tescu Kroměříž za spolupráci! Velmi rádi vyšli vstříc!

Roušky budou vydezinfikované, zabalené, částka za roušku bude patrně rozdílná podle druhu roušky – darovaná nebo vyrobená na zakázku. Platit se bude z hygienických a provozních důvodů výhradně kartou. Ve Vyškově byl rouškomat do 3 dnů prázdný, tak uvidíme, jaké překvapení bude v Kroměříži.

Darované částky za roušky poputují rovnoměrně na účty Charity Kroměříž a  Adry Kroměříž.

Za Charitu Kroměříž můžeme už dopředu říci, že darované částky půjdou opět na nákup osobních ochranných prostředků pro pečovatelky a asistentky, klienty a jejich rodinné pečující.

Rouškomat bude provozován od 1.4. 2020 a už teď informujeme ochotné švadlenky, které nyní šijí, že se mohou takto zapojit také. Předání roušek firmě Foodex zajistíme. A kdo nemá zakladač na šití šňůrek – na Charitě Kroměříž je k dispozici, zatím na 3 cm šňůrky, brzo i na 4,5 cm. Firma G3 je už chystá.

Moc se na spolupráci těšíme!

DĚKUJEME, ŽE POMÁHÁTE SPOLU S NÁMI!