Mikuláš CHPS 2018

Pracovnice Charitní pečovatelské služby v Kroměříži se ve středu 5. prosince na jeden večer proměnily v Mikuláše, čerty a anděly. Našim klientům, z nichž o některé se naše služba stará i několikrát denně, jsme chtěly zpříjemnit mikulášský večer a překvapit je. Záměr nám s využití příslovečného momentu překvapení vyšel naprosto skvěle a podle reakcí můžu říci, že naši klienti měli z návštěvy velkou radost.

Hledájí se vedoucí pro TS 2019 .

Vozík pro Lukáška

Děkujeme všem dárcům, kteří přispěli na zakoupení speciálního invalidního vozíčku pro Lukáška Staňka.

Draci v Azylovém domě

Akce dětí konané ve čtvrtek 8.11.2018 v dílně Azylového domu .

Ježiškova vnoučata 2018

Přání uživatelů budou splněna
Projekt Českého rozhlasu : Ježíškova vnoučata
Již podruhé jsme se zapojili do skvělého projektu Českého rozhlasu s názvem Ježíškova vnoučata. Uživatelé služby Sociální rehabilitace Zahrada vyslovili svá přání, vedoucí služby je zaregistrovala a všichni netrpělivě čekali na spuštění projektu pro veřejnost.

Sociální pracovník

Hledáme pracovníka na pozici sociální pracovník do Charitního domu pokojného stáří .

Zdravotní sestra

Hledáme pracovníka na pozici zdravotní sestry do Charitního domu pokojného stáří .

Zvýšení kvality péče o umírající v domácím prostředí

Náš zajímavý projekt je v mobilní aplikaci EPP Pomáhej pohybem aktivní! Máte li chuť pomáhat pohybem - chůzí do zaměstnání nebo procházkou, jízdou na kole nebo běháním, máte jedinečnou příležitost zkvalitnit naši péči o umírající pacienty v domácnosti. Nadace ČEZ nám schválila 80 000 Kč na vybavení Domácí zdravotní péče obsahující i péči hospicovou. Ale ke konečnému schválení potřebujeme Váš pohyb!

SOCIÁLNÍ PRACOVNICE / SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK

Hledáme pracovníka na pozici sociální pracovnice / sociální pracovník do Sociální poradny .

Vánoční balíček pro děti na Ukrajině

Jako každý rok připravujeme pro naše příznivce možnost obdarovat konkrétní ukrajinské dítě z chudých rodin nebo z dětských domovů. Pro letošní rok čeká na obdarování celkem 414 dětí ze čtyř měst -Ternopil, Kolomyja, Lopatyn a Bortnyky. Balíček smí vážit maximálně 4 kg. Cena balíčku do 1 200 Kč. Prosíme, z důvodů potíží na celnici nedávejte do balíčku potraviny (ani čokoládu nebo bonbony).