Výlet s uživateli na Samotu

Výlet s uživateli na Samotu                                                                                                      Jelikož nám podzimní počasí přálo, rozhodli jsme se vydat na Samotu, která se ukrývá uprostřed buchlovských hor. Nejprve jsme zamířili k výběhu zvířat, kde jsme je pozorovali, fotili a krmili. Jakmile jsme se dosyta vynadívali, dali jsme si svačinku, kterou jsme sebou měli sbalenou. S uživatelkami jsme se kochali výhledem a krásnými barvami, kterými hrálo listí v okolní lesní krajině. Od výběhu zvířat jsme se šli podívat k dřevěným sochám zvířat, u kterých jsme se i vyfotili.

Nakonec jsme se šli projít k jezírku a okrasné podzimní zahradě, která zdobila Samotu z druhé strany. Po prohlídce jezírka jsme si šli chvilku sednout na sluníčko na posed a dali jsme si pití.

Výlet byl velmi vydařený a doufáme, že se nám počasí ještě vydaří a budeme moci Samotu a její prostředí znovu navštívit.

Za Charitní dům pokojného stáří

Veronika Franková, DiS.