Setkání s klienty CHPS

U příležitosti konání letošního Dne Charity Kroměříž uspořádala v sobotu 8. 9. 2018 Charitní pečovatelská služba již tradiční setkání klientů služby. Společně s našimi uživateli jsme si užili posezení pod stanem na dvoře budovy, ve které služba na Malém Vale sídlí.

Mockrát děkujeme všem, kteří naši akci podpořili a díky nimž se konala. Děkujeme HZS Zlínského kraje – ÚO Kroměříž, který nám zapůjčil stan, děkujeme pracovníkům Charity Kroměříž, kteří pomohli s jeho montáží, a děkujeme místní restauraci Radniční sklípek, která nám věnovala koláčky. Především ale patří náš dík dobrovolnické kapele Kamarádi, která přijela až z Brna, aby našim klientům zahrála oblíbené písničky jejich mládí. Čtyřčlenná kapela dodala setkání skvělou atmosféru a klienti se brzy přidali svými hlasy ke zpěvákům.Bylo velmi milé opět se v takto příjemné atmosféře setkat s našimi klienty.Mockrát děkujeme a těšíme se na další setkání!

Jana Rohanová, DiS.

Vedoucí Charitní pečovatelské služby