Koncert pod širým nebem v podání žáků ZUŠ Zdounky

V CHDPS se konal Koncert pod širým nebem v podání žáků ZUŠ pro uživatele .

Koncert pod širým nebem v podání žáků ZUŠ Zdounky

Rok se s rokem sešel a do Charitního domu pokojného stáří tradičně zavítala Základní umělecká škola z nedalekých Zdounek. V pátek 15. června přichystaly pracovnice občerstvení a pomohly uživatelům přemístit se do areálu za Charitním domem. Mladí žáci přijeli o půl desáté v doprovodu pana ředitele Norberta Svačiny a dalších dvou pedagogů. Po naladění svých hudebních nástrojů naše uživatele přivítali nejprve hráči na akordeon, jež měli secvičeno několik povedených skladeb, mezi jinými i písně z muzikálu Mrazík na ledě nebo hudbu z filmu Piráti z Karibiku. Po tomto skvělém uměleckém zážitku nastoupila dechová kapela, která v doprovodu dvou líbezných mladých zpěvaček zahrála pro naše uživatele další hudební směs v podání písní např. Tišnovanka, Polka jen pro vás, Pivoňka apod. Na tvářích uživatelů úsměvy neochabovaly a po každé písni obdařili nadané žáky zvučným potleskem. Další hudební koncert na sebe nenechá dlouho čekat a žáci ze Zdounek za námi zavítají ve vánoční čas. Touto cestou bychom chtěli panu řediteli, jeho kolegům a v neposlední řadě talentovaným žákům ze Základní umělecké školy poděkovat za nádherný zážitek.

Za Charitní dům pokojného stáří

Bc. Veronika Franková, DiS.
sociální pracovnice