Den otevřených dveří v CHDPS

V Charitním domě pokojného stáří v Cetechovicích se, jako každý rok, konal Den otevřených dveří. Letošní rok byl o to významnější, jelikož Charita Kroměříž slavila své 25. výročí od jejího založení. Pro tuto příležitost byla pro naše klienty, jejich rodiny a veřejnost nachystaná živá hudba v podání pana Ludvíka Čihánka a jeho kolegyně Svatavy Bednářové. Na úvod jsme se se všemi přivítali a připomněli jim důvod, proč zde všichni jsme.

Po přivítání hostů se pan Čihánek se svou kolegyní chopili svých nástrojů a začali kouzlit příjemnou hudbu. Pro všechny to byla moc pěkná podívaná a výborný hudební zážitek. Zazněly dechové i modernější písně, což všechny velmi potěšilo. Mohli jsme slyšet písně „Ej od Buchlova, Zahrada Moravy, Když jsem šel z Hradišťa“, nebo známou píseň od Karla Gotta „Jdi za štěstím“.

Po hudebním vystoupení následovalo pro všechny bohaté občerstvení. Všechny rodiny našich milých obyvatel Charitního domu tedy poseděli se svými drahými, povykládali si a celkově si užívali příjemnou atmosféru.

Tímto bychom chtěli panu L. Čihánkovi a jeho půvabné kolegyni paní Bednářové poděkovat za jejich krásné hudební vystoupení a samozřejmě rodinám našich uživatelů, že s námi oslavili výjimečné jubileum a připravili uživatelům Charitního domu pokojného stáří příjemné chvilky.

Za Charitní dům pokojného stáří

Veronika Franková, DiS.