12. ročník odborné konference 2018

V pátek 22. 6. 2018 se uskutečnil již dvanáctý ročník odborné konference pořádaný Kontaktním centrem Plus.

Letos byla konference s mezinárodní účastí, své příspěvky přednesli Mgr. Silvia Klučková (Kontaktní centrum Plus Kroměříž), (PhDr. Barbora Kuchárová, Ph.D. (OZ Prima Bratislava, Slovenská republika), Mgr. et Mgr. et Mgr. Jan Zahradník (Kontaktní centrum Plus Kroměříž), MUDr. Marian Koranda (Psychiatrie Anima Praha), PhDr. Veronika Kavenská Ph.D. (Centrum Takiwasi, Peru), Mgr. et Mgr. Edmund Wittmann (P-centrum Olomouc, Therapo Olomouc).Celá konference se konala pod záštitou radní Zlínského kraje, paní Michaely Blahové, a také pod záštitou místostarosty města Kroměříž, PhDr. Pavla Motyčky, Ph.D.Konference se zúčastnilo téměř 300 osob, což je rekordní účast, nejvyšší v průběhu všech let. Jednalo se o odborníky z řad sociálních pracovníků, pedagogických pracovníků, psychologů, zdravotníků, adiktologů a mnoha dalších. Účastníci dorazili nejen z různých koutů Zlínského, Olomouckého, Jihomoravského a Moravskoslezského kraje, ale také ze Slovenska a Prahy.Velké poděkování patří donorům akce - městu Kroměříž, společnosti Medistyl Pharma, firmě Radniční catering Kroměříž, společnosti Lékárna U Madony Kroměříž. Dále patří velké díky studentům Vyšší odborné školy pedagogické a sociální Kroměříž a pracovníkům Kina Nadsklepí Kroměříž.

Děkujeme všem za účast a budeme se těšit v roce 2019!

Tým Kontaktního centra Plus Kroměříž