Osobní asistent/ka

Hledáme pracovníka na pozici Osobní asistent/ka

Helfštýn

Výlet na Helfštýn

Výlet na Sv. Hostýn

Krásných letních dní využila i Charitní pečovatelská služba. Ve spolupráci s pastoračním asistentem kroměřížské Charity,naplánovala výlet na Sv. Hostýn. Této nabídky nakonec využil trojlístek milých dam z řad našich uživatelek. Naše fotka zachycuje pohodovou atmosféru tohoto dne a láká k dalším výletům. Krásné léto!

Prázdniny na kolečkách

Díky Vašemu otevřenému srdci, Vaší ochoty pomáhat a Vaší štědrosti je možné realizovat projekt Osobní asistence „Prázdniny na kolečkách“.

Dne 28.6. 2017 od Vás dostaly „Prázdniny na kolečkách“ dar 8.723,- Kč. DĚKUJEME!

Děkujeme FLOW YOGA STUDIO a všem, kteří jakkoli byli zapojeni do charitativního jógového cvičení.

Hostýn

Hlásíme zahájení další sezóny krásného projektu Prázdniny na kolečkách. Původně jsme měli vyjet až dnes, ale s ohledem na počasí jsme výlet na Hostýn absolvovali již včera a počasí bylo pohádkové. Děkujeme našim hlavním podporovatelům: firmě TOSHULIN, a.s., studiu FLOW YOGA a Městu Kroměříž. Pokud nás chcete také podpořit přijďte ve středu 21.6.2017 na Velké náměstí v Kroměříži , kde se v 17 hodin koná benefiční akce.

Husťárna

Preventivně zábavná akce zaměřená na rizika spojená s moderní dobou - internet, sociální síťě a šíření sociálně - patologických jevů (šikana, drogy, atd.). Akce se koná v Bystřici pod Hostýnem 28.6.2017 od 14:30 do 19:00 hodin

Den dětí 2017

Děti z našeho azyláčku oslavily svůj den společně se studenty ze Střední  školy hotelové a služeb v Kroměříži. Studentská firma Melange /při této škole/ dětem připravila nejen zajímavý program, ale věnovala jim kromě drobných dárků i finanční dar v částce 1 800,- Kč na zakoupení  elektrické termovárnice, která bude využita pro společné akce během celého roku.

Velmi děkujeme našim dárcům za pěkné chvíle, které připravili našim nejmenším.

Hudební vystoupení

Hudební sedánek s žáky Základní umělecké školy Zdounky které proběhlo 9.6.2017 v CHDPS

Svépomocná skupina pro pečující v domácnosti - červen 2017

Vážení a milí,
zveme Vás na tradiční setkání pečujících, a to dne 29.6. 2017 v 16:00 hod. na Malém Valu 1552 v Kroměříži, na sidle Charitní pečovatelské služby.

11. ročník odborné konference

11. ročník odborné konference v rámci mezinárodního dne boje proti drogám se koná 23.6.2017 v 08:45 v Kině Nádsklepí.